2006-11-02

Låt Ditt Nyhetsbrev Sälja

Det är i din e-postlista som pengarna finns. Genom att skicka ut nyhetsbrev med erbjudanden om dina eller andras produkter kan du snabbt dra in en del extrapengar.

Du bör dock inte bara skicka reklam till din e-postlista. Du måste ge personerna på listan en anledning att vara kvar på din lista genom att även skicka ut information som de har nytta av och sätter ett stort värde i, t.ex. nyheter eller tips av olika slag.

Skicka meddelanden till din lista ganska regelbundet men inte för ofta och inte heller för sällan. Skicka helst inte oftare än några gånger i veckan och inte mer sällan än en gång i månaden. De som är med på listan får inte glömma bort dig och dom får inte heller bli less på alla dina meddelanden. Har du mycket intressant att säga kan du förstås göra utskicka varje dag.

Skicka mail när du har någonting av värde att dela med dig och inte bara för att hålla regelbundenheten. Om du skickar flera gånger utan att ha någonting speciellt att säga bara för att skicka mail regelbundet, tappar din lista i värde för de som är med i den. Du riskerar då att många avanmäler sig från listan.

Du kommer ändå att få en del som avanmäler sig, men om du har någonting av värde att dela med dig så kommer de flesta stanna kvar. De som avanmäler sig är förmodligen de som ändå inte är intresserade av din produkt eller tjänst.

Det kommer alltid att finnas några som anmäler sig till din lista för att få det du erbjuder gratis mot att dom anmäler sig. Vissa människor kan ta nästan vad som helst, bara det är gratis.

Besök gärna ePengar.se för fler bra tips!