2010-08-02

Behöver du ett lån snabbt?

Behöver du ett lån snabbt? Kanske har du en affärsdeal och behöver låna en summa mindre pengar. Då kan ett snabblån vara rätt lån för dig.

Ferratum snabblån - Granskning och information är en sida på nätet som berättar om hur det går till att låna pengar genom Ferratum.

Det man behöver tänka på när man tar ett snabblån är att se till att betala tillbaka pengarna innan återbetalningstiden går ut. För annars blir det snabbt en ganska dyr affär.

Hur mycket kan man låna då? Ja. det varierar förstås men det lägsta beloppet brukar vara 500 kronor. Sen kan man välja mellan 1000 kronor eller 2000 kronor. Har man varit kund en längre tid hos ett bolag kan man få låna så mycket som 10 000 kronor.

Det smidiga med snabblån är att du får in pengarna snabbt på ditt konto. En kvart brukar det ta, sen har du pengarna på kontot och kan börja handla.

Snabblån kan vara en god idé om det är något du behöver köpa nu, men inte får några pengar förrän om kanske en vecka. Men som jag skrev tidigare. Det viktiga är att du betalar tillbaka lånet inom lånetiden för annars blir det dyrt. Så låna inte mer än du har råd att betala tillbaka.

Etiketter: