2007-01-24

Vad du inte bör göra!

1. Posta oregelbundet

Det är viktigt att du som bloggare regelbundet postar dina artiklar på din blogg! Eftersom du ganska snart börjar få en publik som återvänder till din blogg för att läsa, förväntar de sig att hitta nya artiklar varje dag om du under en period har postat artiklar varje dag. Så en av de första sakerna du bör göra är att bestämma hur ofta du skall posta nya inlägg på in blogg och håll dig sen till tidsschemat!


2. Kommentarer

För att din blogg skall verka seriös ooch för att dina läsare skall slippa en massa spam när de läser kommentarerna på din blogg, är det viktigt att du läser igenom kommentarerna och tar bort allt som ser ut som spam. Ett annat alternativ är att du tittar på varje kommentar innan deet publiceras.


3. Att inte länka till andra poster

Var generös med länkar! Var inte rädd för att länka till andra bloggar ifall du hittar något intressant hos dem. Använder du fakta från andra bloggar till dina egna artiklar bör du absolut länka tillbaka till orginalposten. Sen är det bra också ifall du länkar till andra relaterade poster på din egen blogg. Vilket stärker sidornas pagerank hos Google.


4. Ingen sökbox

Det är inte alltid lätt att hitta en speciell post, så se till att ha en sökbox.
Återkommande besökare vill kanske också hitta sina egna kommentarer snabbt och då är en sökbox en god idé.

Etiketter: , ,